Pincészetünk néhány éve működik az Etyekben, szeretjük a jó bort, ezért jó bort készítünk, különösen az Etyek-Budai borvidékre jellemző száraz fehér fajtákat. Mazsolás bort is termesztünk, ezt az édes desszert bort, ami főként a mediterrán tájakra jellemző, úgy gondoljuk, hogy a bor jó, ha szeretettel és jó humorral készül. A következő oldalon megtudhatja technológiánkat, mindössze annyit mondunk, hogy fő szempontunk annak biztosítása, hogy boraink kiváló minőségű, ez az egyetlen módja.
Archives
Categories
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 |