Pincészetünk néhány éve működik az Etyekben, szeretjük a jó bort, ezért jó bort készítünk, különösen az Etyek-Budai borvidékre jellemző száraz fehér fajtákat. Mazsolás bort is termesztünk, ezt az édes desszert bort, ami főként a mediterrán tájakra jellemző, úgy gondoljuk, hogy a bor jó, ha szeretettel és jó humorral készül. A következő oldalon megtudhatja technológiánkat, mindössze annyit mondunk, hogy fő szempontunk annak biztosítása, hogy boraink kiváló minőségű, ez az egyetlen módja.
Archives
Categories
M | T | W | T | F | S | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |