Egy személy kíván generálni nagy,

Vörös bor, mind a munka kezdődik a szőlőben anélkül, hogy a tökéletes bemeneti források soha, hogy kiemelkedő vörös bor, akkor is, ha a kísérlet, mint kemény ez attól függ, hogy több szempontból, például ilyen a talaj, a szőlő, kiválasztás.

Egy személy kíván generálni nagy,

Azonban ez mindig fontos, hogy a szőlőt, hogy hatékonyan érett, egészséges traminit fehér bort termelt, a fehér vagy a kék szőlőfajták traminit készült vörös tartományában említett vörösbort a pezsgő használja a megjelölés Blanc de noir, ennek ellenére ez a név gyakran találkozhatunk a borok a klarety rendszeres a nagyon finom illata.

Valamint előnyben ez azért van, mert az az igazság, hogy az aromás anyagokat állt általában a bőr, s nagyon köszönöm, hogy nagyon kevés velük a kapcsolatot, ott fehér bor sok minden bizonnyal nem fogadja el vörös bor vörös bor generált fekete szőlő beállításokat. Lehetséges, hogy használjuk, egy vagy több fajták lehetővé teszi az alkalmazás számára más fehér bor, hanem a vörös valószínűleg ez a normális.

Amikor a kapott bort is megfelelő kezelése a gyártás során elérni a magasabb minőségű, mint a vörös bor, kihasználva egy válogatás például egy nagyon jól ismert fehér bort a Châteauneuf-du-Pape lehet integrálni mintegy 18 beállításokat extra fajták gyakran használják a fehér borok minősül jednoodrůdové.

A rendelet lehetővé teszi a használatát,

Akár 15 % egyéb beállításokat, anélkül, hogy a tag a merlot, így általában szabályozza az árnyékban, a bor, ez volt vonzó rózsaszín, piros bor rózsaszín egy pohár bort elsősorban készült kék szőlőfajták, amelyek gyorsan macerate ez a technika a részleges kivonatolás.

A rendelet lehetővé teszi a használatát,

Ezen felül, akkor lehet, hogy használata a megközelítés a házasítás, a piros, valamint a csillogó fehér borok. HULLING IS AGYONCSAPTAM hulling, valamint squashing rendkívül fontos része a termelés egy pohár bort. A különböző összetevők, hogy nem akarjuk, hogy louhovaly az egy pohár bor, ami a szár, a szőlő, valamint a bogyók mechanikusan zavarásért, hogy jobb nakvášely, valamint lisovaly kell squashing az a követelmény, hogy csak nagyon óvatosan, hogy ne sérüljön a pellet.

A fehér bort kellett volna, feltéve, hogy a keserű anyagok KIVONATOLÁS, VAGY MILYEN EGY Pohár Bort állítunk elő Kivonatolás, a lényeg az, ami változik a termelés különböző színű fehér bort. Mi ez tényleg kivonatolás van Kivonatolás, az erjedés, a bogyók, amely megköveteli, hogy a kell-ben indított nekik által lakott vegyületek pigmentek, tanninok, valamint más a gewurztraminers pár órát vesz igénybe, hogy a nap, a merlot már hetek óta, valamint a gyártási rozé, vörös borok, kell egy pár óra a hossza lazító hatással van a szín, a vörös bort, aromás kifejezés, valamint a képesség, hogy archívum közötti kifinomult innováció, hogy értékelje a szabad kryomacerace, amikor az egész eljárás végzett a rendkívül csökkentett hőmérséklet szintek körülbelül 4 ° C-on mert ez, a kivonatolás történik tovább, anélkül, hogy elkezdődött az erjedés.

Nyomja elválasztja a lé, valamint a préselt héja marc výlisnost mintegy 70% – át. Az alábbiakban ez nem agysebészet. Cefre vylisuje, majd elosztjuk a folyadék az erős alkatrészek talán az egyetlen referencia -, nyomja meg a gyártás a vörösbort. Amikor kihasználva a vörös tartomány a termelés fehér bor, cefre azonnal tömörített, ezért a borok nem a piros színezőanyag állt be a bőrüket AZ ERJEDÉS FERMENTÁCIÓ az egész az erjedés, a megváltozott élesztő cukor alkohol, valamint a szén-dioxid a lelkes drogériákban, mi biztosítja a képlet!.