Olvastál már különböző típusú karcsúsító tippekről, amiktől pár hét alatt összeomolhat a súlyod? Lehet, hogy már kipróbálta a különböző módszerek, és tudod, hogy a fogyás nem egyszerű, és sok az értékesített készítmények egyáltalán nem működik. Annak érdekében, hogy sikeres legyen a karcsúsítás, így kell döntenie, hogy magad 100% – os sikerrel. Inspiráció nélkül elbuksz, szóval döntened kell. Az akaratod egyszerűen eredményt hoz.

Egy jó karcsúsító tipp az, hogy először nézd meg, mit eszel. Ha sok gyorskaját eszel, abba kell hagynod, és mi lesz az üdítőkkel és az alkohollal? Nem kell teljesen abbahagynod, de abba kell hagynod, amíg diétázol. Ez egy karcsúsító tipp, ami tényleg működik, és garantált, szóval olvasd el és csináld pontosan, és sikerülni fog.

Karcsúsítási tippek

Karcsúsítási tippekElőször nézzük meg, mennyi a súlyod, és azt mondjuk, hogy 95 kiló vagy, és a magasságod 180cm, és aztán 15 kilóval többet nyomsz. Így könnyű kiszámolni, hogy mennyi az ideális súlyod, és csak fogod a magasságod, mint itt volt 180cm, és eltávolítod azt, ami 80-as lesz, és ez az, amit körülbelül le kell nyomnod. Most, hogy tudod, mit kell mérlegelni, van egy cél, hogy elérje. Tehát kezdjük a reggeli áll joghurt vagy savanyú tej nélkül cukor, müzli, sötét kenyér nélkül vaj vagy feltét, de fontos, hogy enni egy nagy reggeli, hogy tele van,de nem túlzott.

Ebédig, ha éhes, akkor enni gyümölcsöt vagy crispbread nélkül feltét vagy vaj. Amikor ebédidő van, valószínűleg le kell vágnod, hogy mennyit raksz bele, és hogy zsírmártások nélkül kell enned. Ugyanez a nézet következik, ha éhes, amíg a vacsora, enni gyümölcsöt vagy crispbread. A vacsora ugyanazt az elvet követi, mint az ebéd, és most ez az utolsó étkezése, és ha lefekvés előtt megéhezik, akkor gyümölcsöket vagy süteménykenyeret is kell ennie feltét vagy vaj nélkül.

Ezért működik ez a karcsúsító tipp

Ezért működik ez a karcsúsító tippEz a fogyás tipp fog generálni, hogy akkor elveszíti talán 5 kiló havonta a természetes módon, mert:

  • A végén zsíros ételeket ettél.
  • ebédidőn voltál.
  • csak vizet iszol.
  • pontosan meghatározott időben eszel.
  • nem hagy ki egy étkezést sem
  • gyümölcsöt eszel nasiként.
  • ne vacsorázzon legalább 2 órával lefekvés előtt
  • se üdítő, se alkohol.

Ezért esik a súly ebben az időben, és nehéz lesz az első alkalommal, de akkor a szervezet elfogadja az új módszereket, és akkor még azt is gondolom, hogy a Coca Cola íze túl édes, és azt mondják Ugh.

Különböző karcsúsítási módszerek

Különböző karcsúsítási módszerekTúl sok gyorskaját eszel a szupermarketekben, és még túl sok üdítőt is iszol? Ha igen, akkor biztosan problémái lesznek a súlyával, mert túl sok cukrot és sót kap. Túl sok cukor keletkezik, ha a szervezetben a zsír és a só megköti a vizet, így túl sok mind a kettő egészségtelen. Azok számára, akik megragadják ezt, és jobban érzik magukat, és sokkal éberebbé válnak, vannak különböző karcsúsítási módszerek.

Sok ember, aki ma elkezd fogyókúrázni, hagyja ki az étkezést, hogy biztosan mindig éhezni fog, és ez egy módja annak, hogy nem fog működni hosszú távon. Például, ha banánt ebédelsz és salátát eszel vacsorára, akkor így nem kapsz meg minden tápanyagot, amire szükséged van. És ha már nem bírod tovább, a test sikítani fog az ételért, és minden, ami beléd kerül, zsírrá alakul, mert a test nem égethet el mindent olyan ütemben, ahogy megeszed. Tehát a kérdés az, hogyan lehet igazán lefogy a különböző fogyás módszerek.

A fogyás egyik módja, ha a napot egy jó reggelivel kezdjük, például egy pohár lével, savanyú tejjel vagy joghurttal, müzlivel és durva kenyérrel, vaj vagy cukor nélkül. Pontosan ugyanabban az időben fogtok enni, és ha ebédig éhesek lesztek, akkor gyümölcsöt esztek, mind ízletes, mind hasznos. Amikor ebédelünk, el kell kezdened gondolkodni azon, hogy mit eszel, és talán túl sokat eszel, így is húzza le az adag 1/3 kezdeni, és nem zsíros szószok!! Csak vizet szabad innia az étkezéshez és innia, például kávét vagy teát, hogy biztosan meg tudja csinálni, de cukor és tejszín nélkül. A vacsoráig pontosan ugyanazt az elvet követed, hogy gyümölcsöt eszel, ha megéhezel, és amikor vacsoraidő van, ugyanazt eszed, mint az ebéd.