A fogyás a fejben kezdődik, ott meg kell adnia a megfelelő motivációt, jutalmakat, irányt a fogyásban. Aztán, amikor megtudja, milyen kapcsolatot hoztál létre magaddal, a változások könnyebbé válnak. Honnan tudod, hogy jó úton haladsz.Mit gondolsz, hogy tudod levenni a kilókat.Természetesen örömmel! Mert ha a súlycsökkenést a kezdetektől fogva helyesen fogja meg, akkor nem kell a fejével küzdenie annak fenntartásáért, amit sikerült.

Ha nem megy a durva változások útjára

Ha nem megy a durva változások útjáraAkkor nem fog bejutni a kudarc pillanataiba.Csak apró dolgok, mint amikor nincs élelmiszer tilos, de van élelmiszerek megfelelő és alkalmi. Amikor nem a bűnről beszélünk, hanem beismerjük a tervezett, néha nem tervezett eltéréseket. Van éberség, tudatos cselekvés, tudatos összetétele a diéta, valamint a figyelmet, hogy magát,ajánlja Phdr. Iva málková, hozzátéve, hogy ha a nagy és alapvető karambolokat és misstepeket megismétlik, akkor ez csak egy dolgot jelent az Ön iránti igényeid túl szigorúan vannak beállítva, tényleg a legkellemesebb utat kell megtenned.

És akkor eljön. Nem a boldogság a fontok számától. Inkább arról van szó, hogy kapcsolatba lépsz magaddal. Biztonságban érezzük magunkat. Tartalom. Mikor jön? Ezt senki sem fogja elmondani.De amikor egy személy képes ismételten megtalálni magában azt a hitet, hogy az önmagán való munkára tett erőfeszítéseinek van értelme, hogy még kudarc esetén is érdemes folytatni, és megtalálni az utat, hogyan érzi magát a legjobban.

Akkor a legfontosabb dolgot teszi magának teszi hozzá végül a pszichológus és a pszichoterapeuta MGR.Alexandra hrouzková, Ph. D.Egy pszichológussal a kezében.A megkérdezett szakértők hozzájárulásával azt mondom, hogy maga nem fogja megtalálni a túlsúly okait. Ma már így van a fogyás-milyen mély a gyökerek a túlsúly, a rossz szokások az élelmiszer-kezelés és a saját teste, szinte lehetetlen, hogy anélkül, hogy a támogatás a pszichológus, vagy legalábbis egy speciális edző bizonyított oktatás és practice.

An hatékony módja annak, hogy egyenesbe a kapcsolatot az élelmiszer-test is pszichoterápia. Néha rövid ideig tarthat,máskor évekig. Szakmai külső segítség nélkül az élelemmel és a testtel való problémás kapcsolat egész életen át tartó feladat lehet. Bizonyára Ön is tudja, hölgyek évek óta, akik folyamatosan foglalkoznak a diéta, aggódni, és az öröm, teljesen normális táplálkozás nem tudom egyáltalán, megerősíti annak fontosságát, hogy a szakértő a lélek az elején az egész folyamat keres kilo kapcsolatok.MGR.Alexandra hrouzková.

Tanult tehetetlenség különösen az örök dietetikusok

Tanult tehetetlenség különösen az örök dietetikusokIsmerik a gondolatminták által adott úgynevezett tanult tehetetlenséget is, amely az optikától” függően, vagyis attól függően, hogy hogyan nézzük meg az adott dolgot, mind funkcionális, mind diszfunkcionális lehet.Ha abban a tényben nevelkedünk, hogy tökéletesnek kell lennünk, sőt, anyánk még mindig fogy, akkor olyan gondolatok merülnek fel, hogy a személyiség értéke extra fonthoz kötődik. Gyakran találkozhatsz azzal a klisével, hogy egy extra fonttal rendelkező személy lusta, inkompetens.

A fekete-fehér gondolkodás hibája miatt, mint a fenti klisében, irreális célokat tűztünk ki magunk elé: több tíz kilóval kell lefogynom,soha többé nem érintem meg az édeset, stb.És bár tudjuk, hogy soha nem találkozhatunk velük, drasztikus módszereket választunk, hogy megpróbáljuk elérni őket, csak hogy rájöjjünk, hogy nem működnek újra, és a diéták ördögi körének közepén vagyunk. Ennek eredménye pontosan az, hogy a tanult tehetetlenség, amely folyamatosan visszajátszja a fejünkben azt az elképzelést, hogy soha nem leszünk sikeresek.

Soha nem fogunk elérni semmit, és az önbecsülésünkkel játszik írja le a rosszul programozott súlycsökkentő cég alapítója, Stob. Annak érdekében, hogy lefogy, vissza kell térnie arra a pillanatra, amikor elkezdett zsírosodni.Az idő, amelyben élünk, a jólét és a bőség ideje. Lehetőségünk van arra, hogy több százféle étel közül válasszunk, az eladók gyakran még a vásárlásunkat is a házba hozzák, csak akkor, ha pénzünket rájuk költjük súlycsökkentésaz élelmiszerek, amelyek közül gyakran választunk, rosszak.

Csak ízérzetet és jóllakottságérzetet adnak a testünknek. Így, ennek eredményeként, mi végre egy minimális mozgás, és megkapja a diéta felesleges energiát, valamint a tápanyagok hiánya, ahonnan kapunk zsírt.Hogyan lehet tudni, mikor kell elkezdeni a fogyást.Ha meg akarja tudni, hogy van, próbálja meg kiszámítani a testtömeg-indexét. Megtalálhatja úgy, hogy a súlyát Kg-ban elosztja az M2 magasságával. Az így kapott számnak meg kell mutatnia, hogy hol állunk, azonban úgy gondoljuk, hogy ez a szám csak indikatív, és sok szakértő elfogultnak mutatja be.

Például ha egy magas testépítő elvégezte ezt a számítást

Például ha egy magas testépítő elvégezte ezt a számítástTúlsúlyos vagy akár elhízott lett volna. De az átlagos lakosság számára ezt a képletet gyakran használják, azt mondhatjuk, hogy jó eredményeket ad.A fenti táblázatból, valamint az általunk végzett számításból azonnal tudjuk, hogy melyik kategóriába tartozik. Sajnos egyre többen nagyon gyakran találjuk magunkat a túlsúlyos dobozban, néha még az elhízás három szakaszának egyikében is. Ebben az esetben meg kell kezdeni egy hosszú folyamatot, amelyet súlycsökkentésnek neveznek.

Tömeg x energia Gyakran a súlycsökkentés összefüggésében beszélnek az energiáról. Az általunk fogyasztott ételek olyan tápanyagokat biztosítanak számunkra,amelyeket testünk más, egyszerűbb anyagokká metabolizálhat. Ezután kémiai reakciók segítségével felszabadíthatják az energiát más anyagcsere folyamatokhoz, agyi aktivitáshoz, izomösszehúzódásokhoz, sőt, szinte mindent, ami a testünkben történik. De néha több energiát veszünk be, mint amennyire feltétlenül szükséges. Testünk az evolúciónak köszönhetően megteremtette azt a képességet, hogy ezt az energiát zsírraktárak formájában tárolja.

Ezt azért teszi, hogy túlélje a jövőben, amikor éppen ellenkezőleg, szenvedni fog.Egyszerűen fogalmazva, ha a szükségesnél több energiát veszünk be, a szervezet zsírraktárakban tárolja. Ha éppen ellenkezőleg, kevesebb energiát veszünk be, vagy ha több energiát költünk, mint amennyit az étellel bevettünk, akkor testünk úgynevezett negatív energiamérlegben találja magát, és tartalékokra támaszkodik súlyt veszít. A súlycsökkentés során pontosan erre kell törekednünk.Ha elkezdjük csökkenteni a súlyunkat, akkor legalább 14 napnak kell lennie, hogy figyelemmel kísérjük.

A meglévő étrendünket, kiszámoljuk, mennyi energiát veszünk naponta átlagosan, és kivonunk 2000 KJ-t. A kj-ben megjelenő számnak a napi energiabevitel céljává kell válnia.Ha fogyni akarok, abba kell hagynom az evést.Nos, akkor abbahagyom a reggelit, és csak egy kis valamit ebédre és vacsorára.Még ez is úgy néz ki, mint a beteg reakciója, de bölcsebb tudni, hogy a fogyás bonyolultabb kérdés. Tehát a tanács nem, határozottan ne hagyja abba az evést.Miközben csökkenti a súlyt, sokkal többet is fogyaszthat,mint szokott.Van valami úgynevezett energiasűrűség.

Az Ed kifejezi az étrendünk 100g-jében kapott energia mennyiségét. Kívánatos, hogy ne legyen éhes, hogy elegendő tápanyagot kapjon a testbe, és kisebb mennyiségű energiát vegyen be. Próbáld meg néha, hogy írja le, hogy mit és milyen mennyiségben naponta eszik, és ezeket a súlycsökkentő élelmiszerek nyomon táplálkozási értékek és az energia-tartalom. Például, ha meg akarjuk enni a diéta, a teljes energia tartalom.A trend ma az, hogy enni egy kis mennyiségű nagy energiájú étel, így biztosan nem lesz könnyű elérni a határ 525 KJ / 100g, és úgy fogja érezni, hogy túlevés. A legfontosabb az, hogy kiválasszuk a megfelelő ételeket, amelyek telítenek minket, és elegendő nem felesleges energiát és a szükséges tápanyagokat.